Hampaiden valkaisu kotona sopii lievästi värjäytyneiden hampaiden valkaisuun. Luotettavin keino hampaiden kotivalkaisuun on vastaanotolla tehtävät yksilölliset kotivalkaisulusikat, jotka suuhygienisti valmistaa hampaista otettavien jäljennösten mukaan. 

Valkaisu tehdään terveeseen suuhun

Ennen hampaiden valkaisemista on syytä tarkistuttaa, että hampaat ja ikenet ovat hyvässä kunnossa. Jos hammastarkastuksesta on yli 6 kk aikaa, varaa ensin aika hammastarkastukseen. Hampaassa oleva plakki tai hammaskivi heikentää valkaisun tehoa.

Hintaan kuuluu kaksi käyntiä

Jotta saat valkaisusta parhaimman mahdollisimman tuloksen, kotivalkaisuun kuuluu kaksi käyntiä toimipisteellämme. Ensimmäisellä 20 min käynnillä kartoitamme hampaidesi lähtövärin ja suun tilanteen. Teemme kipsimallit ja varaamme sinulle toisen käynnin viikon päähän. Toisella käynnillä sovitamme muotit ja annamme sinulle opastuksen valkaisuun sekä muotit ja valkaisuaineet kotiin. 

Tämän kaiken ja valkoisemman hymyn saat nyt kampanjahintaan 135 € (norm. 285 €), lisäksi palvelumaksu 9,50 €. Tarjous on voimassa 15.3.2021 asti. Varaa hampaiden kotivalkaisu koodilla: kotivalkaisu.

Varaa hampaiden kotivalkaisu, ensikäynti >>