Moni asia paranee, kun avaa suunsa. Etenkin oma terveys. Tarjoamme sinulle uuden vuoden kunniaksi hammastarkastuksen tarjoushintaan 43,50 euroa (ilman kelakorvausta 59 €, norm. hinta 79-83 €). Varaa etuhintainen aika 31.1.2023 mennessä, ja käy kampanjaan osallistuvalla hammaslääkäriasemallamme tarkastuksessa 28.2.2023 mennessä.

 Varaa tästä aikasi hammastarkastukseen
Kirjoita mukaan kampanjakoodi ”TAMMIETU”.


Terve suu on osa tervettä ja hyvinvoivaa kehoa. Hyvän suunterveyden ylläpitoon kuuluu kolme askelta: suun huolellinen omahoito kotona, hammasystävällinen ruokavalio ja -rytmi sekä säännölliset hammastarkastukset. Suun tulehdukset ovat monessa suussa oireettomia, ja ne voidaan huomata vain hammaslääkärin vastaanotolla. Hampaiden ja ikenien terveyden lisäksi hammastarkastuksessa seurataan mm. suun limakalvojen terveyttä sekä purennan tasapainoa.  Mietimme myös sinun kanssasi yhdessä parhaat keinot terveen suun ylläpitoon. Säännöllisten tarkastusten myötä tiedät, missä kunnossa suusi on ja vältyt yllättäviltä hammasremonteilta.

Varaa aika hammastarkastukseen verkossa tai ole yhetydessä sopivaan vastaanottoon.

Saat tarjouksen näistä toimipisteistämme:

Uusimaa

PlusTerveys Kokonaishammashoidon klinikka Fredent
aivan Rautatietorin vieressä

PlusTerveys Hammaslääkäriasema Fossa
Helsingin ytimessä, Pikku-Roballa

PlusTerveys SmileDesign
Pasilassa, kauppakeskus Triplan vieressä

PlusTerveys Länsikeskuksen Hammaslääkärit, Espoo

PlusTerveys Granin Hammas, Kauniainen

PlusTerveys Hammaslääkärikeskus Janne, Järvenpää

Porvoon Hammas, Porvoo
 

Varsinais-Suomi

PlusTerveys Hymydent, Salo

PlusTerveys Turun Hammaskulma, Turku
 

Satakunta

PlusTerveys Euran Hammas, Eura
 

Pohjois-Savo

Kuopion Hymyhammas, Kuopio

Pohjanmaa ja Pohjois-Pohjanmaa

PlusTerveys Wasadent, Vaasa

PlusTerveys Oulun Hammaslääkärikeskus, OuluVoit maksaa käyntisi käteisellä, korttimaksulla tai Epassi -suorituksella.​ ​Asioinnista veloitetaan palvelumaksu 16,50 €. Tarjoushintaan eivät sisälly mahdolliset röntgenkuvat. Kampanjahintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.​ 

Meillä sinua hoidetaan suurella sydämellä
Suu on koko terveytesi kannalta avainasemassa, joten tule tarkastukseen. Oli viimeisestä käynnistäsi sitten vuosi tai vuosikymmen, me ymmärrämme ja hoidamme. Tarkkojen hygieniakäytäntöjemme ansiosta teemme hoitokäynnistäsi mahdollisimman turvallisen. Tervetuloa hammastarkastukseen tarjoushintaan - varaa aikasi täällä.