Zoom-teknologialla valkaisu on nopeaa ja kivutonta

Zoom-valkaisussa hyödynnetään erikoisvalmisteista LED-valoteknologiaa, joka aktivoi hampaille levitettyä Zoom-valkaisugeeliä. Ennen valkaisua huulet ja ikenet suojataan huolellisesti. Geeliä aktivoidaan toimenpiteen aikana kolme kertaa LED-valolla, minkä jälkeen suu puhdistetaan. Geelin alta paljastuu uusi kirkas hymy. Zoom-teknologialla valkaisu on nopeaa ja vaivatonta. Varsinainen valkaisu saadaan tehtyä vain 45 minuutissa. LED-valo sekä valkaisugeeli ovat täysin kivuttomia eivätkä ne aiheuta pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Hampaissa esiintyy joissain tapauksissa vihlontaa valkaisun jälkeen, mutta se menee ohi muutamassa päivässä.

Valkaisu tehdään aina terveeseen suuhun

Kaikki valkaisutoimenpiteet aloitetaan valkaisuarvioinnilla. Arvioinnissa suu ja hampaat tutkitaan perusteellisesti ja hammaslääkäri arvioi soveltuvatko potilaan hampaat valkaisuun. Mahdolliset tulehdukset sekä reikiintyminen hoidetaan ennen kuin hampaita voidaan valkaista. Myös hammaskivi täytyy poistaa, sillä se voi heikentää valkaisun tehoa huomattavasti.

Zoom-valkaisu PlusTerveydessä

Valkaisumenetelmät vaihtelevat eri PlusTerveyden toimipisteissä. Jos kiinnostuit Zoom-valkaisusta, voit tiedustella sitä lähimmältä PlusTerveys-asemaltasi tai vierailla Zoom-valkaisua tarjoavien toimipisteiden verkkosivuilla tai varata ajan valkaisuarviointiin.

Varaa aika valkaisuarviointiin

Tutustu myös näihin palveluihin

Tarjouksia ja ajankohtaista