Suuhygienistin tai hammaslääkärin suorittama hampaiden puhdistus saa hampaat näyttämään kirkkailta, siisteiltä ja tuntumaan sileiltä. Puhdistuksessa poistetaan hammaskiveä, plakkia ja värjäytymiä. Kahvi, tee, tupakointi ja punaviini ovat tyypillisimmät värjäytymien aiheuttajat hampaissa. Hampaat puhdistetaan käsi-instrumenteilla, ultraäänilaitteella tai soodapuhdistimella.

Hampaiden säännöllinen puhdistus on tärkeää suun terveyden kannalta. Sillä on myös huomattava vaikutus hampaiden ulkonäköön. Hampaita puhdistamalla varmistetaan hyvä suun terveydentila ja suun terveyteen liittyvät ongelmat eivät pääse etenemään elimistössä.

 

Hampaiden puhdistus PlusTerveydessä

Hammaskiveä ei pysty poistamaan kotikonstein, vaan se on tehtävä hammaslääkärin tai suuhygienistin vastaanotolla. Myös värjäytymien poistaminen on hyvin vaikeaa ilman ammattilaisen työkaluja. Sooda- /jauhepuhdistimella pystytään vaalentamaan hampaita huomattavasti ja saadaan aikaan entistä kirkkaampi hymy.

Hampaiden puhdistuskäynnillä poistetaan sekä hammaskiveä että poistetaan värjäytymiä. Varaa verkossa aika hampaiden puhdistukseen >

Voit tutustua puhdistuksessa käytettäviin toimenpiteisiin tarkemmin sivuillamme:

Hammaskivenpoisto

  • Käsi-instrumenteilla ja ultraäänilaitteilla toteutettava, hampaistoa puhdistava toimenpide.

Soodapuhdistus

  • Soodapuhdistuksella kirkastetaan hymyä poistamalla värjäytymiä hampaiden pinnasta.

Tutustu myös näihin palveluihin

Tarjouksia ja ajankohtaista