Innovatiivinen LightBridge - valotekniikkaa takaa näyttävän lopputuloksen

Beyond-menetelmällä valkaisu on turvallista ja tehokasta. Valkaisu perustuu Beyondin LightBridge valotekniikkaan, joka yhdistää voimakkaan halogeenin ja LED-valon tuottaakseen tehokkaan valon. Valo yhdistettynä Beyondin kehittämään valkaisugeeliin varmistaa tehokkaan valkaisun ja ero on huomattavissa välittömästi. Valo ei tuota haitallista tai kipua aiheuttavaa lämpöä tai säteilyä, joten valkaisutoimenpide on miellyttävä ja turvallinen. Beyond-menetelmällä toteutettava tehovalkaisu kestää vain noin tunnin ja lopputuloksena on huomattavasti vaaleammat hampaat. Beyondia voidaan käyttää myös kevyempään tai tehovalkaisua ylläpitävään valkaisuun.

Valkaisu tehdään aina terveeseen suuhun

Kaikki valkaisutoimenpiteet aloitetaan valkaisuarvioinnilla. Arvioinnissa suu ja hampaat tutkitaan perusteellisesti ja hammaslääkäri tai suuhygienisti arvioi hamapaiden soveltuvuuden valkaisuun. Mahdolliset tulehdukset sekä reikiintyminen täytyy hoitaa ennen kuin hampaita voidaan valkaista. Myös hammaskivi poistetaan, sillä se voi heikentää valkaisun tehoa huomattavasti.

Beyond-valkaisu PlusTerveydessä

Valkaisumenetelmät vaihtelevat eri PlusTerveyden toimipisteissä. Jos kiinnostuit Beyond-valkaisusta, voit tiedustella sitä lähimmältä PlusTerveys-asemaltasi tai vierailla toimipisteiden verkkosivuilla ja varata ajan valkaisuarviointiin.

 

Tutustu myös näihin palveluihin

Tarjouksia ja ajankohtaista