Suomalainen, yli 100 paikkakunnalla toimiva PlusTerveys aloitti toimintansa syyskuussa 1978. Toiminnan alusta asti paikallisuus ja toimiminen osana paikallisyhteisöä on ollut yritykselle ja siinä työskenteleville terveydenhuollon ammattilaisille tärkeä arvo. Tätä paikallista, henkilöstöä arvostavaa toimintatapaa haluttiin nostaa esiin myös juhlavuonna.

”Olemme toimineet osana suomalaista terveydenhuoltoa vuosikymmeniä ja nähneet, miten toimintaympäristömme, yhteiskunta ja avun tarve on sinä aikana muuttunut. Päätimme juhlistaa 40-vuotissyntymäpäiväämme kantamalla kortemme kekoon paikallisen hyvinvoinnin puolesta. Toimipisteidemme henkilöstö, hammaslääkärit ja lääkärit valitsivat omilla paikkakunnillaan kohteita, joiden toimintaa he halusivat tukea”, kertoo PlusTerveyden kehitysjohtaja Miina Pulkkinen. 

”Tavoitteenamme oli, että 40 vuoden kunniaksi henkilöstömme valitsisi 40 tuettavaa kohdetta. Henkilöstön innostuneisuuden vuoksi, emme kuitenkaan rajanneet kohteiden lukumäärää vaan halusimme tukea kaikkia henkilöstön valitsemia kohteita.”