PlusTerveys vahvistaa asemaansa korkealaatuisten hammaslaboratoriopalveluiden tarjoajana ostamalla Espoon Hammaspalvelu Oy:n liiketoiminnan. Kauppa tukee PlusTerveys Kvalidentin laajentumisstrategiaa sekä tavoitetta panostaa yksilölliseen ja laadukkaaseen hammashoitoon.

Hammaslaboratoriotoimintaa harjoittava PlusTerveys Kvalident Oy ostaa Espoon Hammaspalvelu Oy:n liiketoiminnan. Espoon Hammaspalvelu siirtyy osaksi PlusTerveys Kvalidentia 1.4.2019 alkaen. 

”Strategiamme on laajentaa hammaslaboratoriopalvelumme kattamaan alueellisesti koko Suomen. Samalla vahvistamme toimintaamme myös pääkaupunkiseudulla. Olarissa toimiva Espoon Hammaspalvelu tukee tätä tavoitetta”, PlusTerveys Kvalidentin toimitusjohtaja Harri Repo kertoo.

”Espoon Hammaspalvelulla on hyvin hoidettu liiketoiminta. Meitä yhdistävät samanlaiset arvot, toimintatavat ja laatuideologia, jossa työn jälkeen kiinnitetään erityistä huomiota”

Espoon Hammaspalvelun osaaminen erilaisissa proteettisissa ratkaisuissa ja purentakiskojen valmistamisessa tukee Kvalidentin nykyistä palveluvalikoimaa.

”Jatkossa pystymme palvelemaan entistä laajemmalla palveluvalikoimalla myös Espoon Hammaspalvelun nykyisiä asiakkaita”, Harri Repo sanoo.

Espoon Hammaspalvelun toiminta jatkuu Olarissa ja sen nykyinen henkilöstö jatkaa vanhoina työntekijöinä. Myös Espoon Hammaspalvelu Oy:n omistaja Marina Koppinen jatkaa PlusTerveys Kvalidentin palveluksessa.

Lisätietoja medialle:

PlusTerveys Kvalident Oy, toimitusjohtaja, Harri Repo, p. 0400 435 074

PlusTerveys-Kvalident Oy on yksi Suomen suurimmista hammaslaboratorioista. Helsingissä toimiva, korkealaatuisia ja kestäviä hammaslaboratoriotuotteita valmistava yritys on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistavat siellä työskentelevät hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaiset. PlusTerveys-konsernin liikevaihto oli 116 miljoonaa euroa vuonna 2017.