Suun terveydenhoidon ammattiliitto ry (STAL) on valinnut vuoden suuhygienistiksi Helena Veijolan. Valinta julkistettiin Suun terveys 2018 –tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa 22.11.2018.

”Valintani tuntuu hillittömän hienolta. Minä koen tämän palautteena siitä työstä, mitä olen koko urani ajan tehnyt”, Veijola iloitsee. 

Helena Veijola työskentelee PlusTerveys Hammaslääkärit Oy:n suuhygienistinä Oulun Hammaslääkärikeskuksessa. Työtoverit ehdottivat hänen valintaansa vuoden suuhygienistiksi STAL:n hallitukselle.

”Oulun Hammaslääkärikeskuksessa meillä on kannustava työyhteisö, jossa nauretaan ja halataan paljon. Lisäksi PlusTerveys on hyvä ja turvallinen työnantaja”

kertoo Veijola. Hänelle työssä tärkeintä ovat potilaat, jotka tuovat työhön sisältöä ja haastetta.

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy onnittelee lämpimästi Helena Veijolaa valinnan johdosta. ”Olemme iloisia Helenan valinnasta. Hän on erittäin sitoutunut potilaiden hyvään hoitoon ja kannustaa heitä huolehtimaan suun terveydestä myös kotona. Työtiimissä Helena on hyvän ja rakentavan yhteishengen luoja”, PlusTerveys Hammaslääkärit Oy:n liiketoimintajohtaja Petri Hammar sanoo.

Veijolan uran alusta asti rinnalla ovat kulkeneet myös edunvalvontatehtävät STAL ry:ssä ja Tehy ry:ssä. Hän on toiminut PlusTerveyden pääluottamusmiehenä vuodesta 2015 alkaen.