Apila Terveys Oy ja PlusTerveys Hammaslääkärit Oy ovat aloittaneet yhteistyön, jonka avulla ne voivat tarjota entistä laajempia ja monipuolisempia palveluita työterveyshuollon asiakkailleen. Yhteistyön myötä Apila Terveys voi tuoda työterveyshammashoidon osaksi työterveyspalveluitaan sekä lisätä tietoisuutta suun terveyden merkityksestä kokonaisterveyteen. "Suun terveydellä on merkittävä rooli ihmisen kokonaisterveydelle ja uskon työterveyshammashoidon madaltavan ihmisten kynnystä mennä hammashoitoon ja sen myötä huolehtia suunterveydestä pitkäjänteisesti”, kertoo Apila Terveys Oy:n toimitusjohtaja, työterveyshuollon erikoislääkäri Riikka Mattila.

Yritysten yhteinen arvopohja tarjoaa yhteistyölle luontevan perustan. ”Olemme Apila Terveyden kanssa luontevat kumppanit toisillemme. Olemme molemmat täysin suomalaisia yrityksiä. Meillä on molemmilla halu toimia yksilöllisesti asiakkaan hyvinvoinnin ja terveyden parhaaksi kotimaisen työn avulla. PlusTerveyden laaja suunterveyden osaaminen ja toimipisteverkosto täydentävät Apilan työterveyspalveluja”, sanoo PlusTerveys Hammaslääkärit Oy:n liiketoimintajohtaja Petri Hammar. Yhteistyön myötä kummatkin osapuolet voivat keskittyä ydinosaamiseensa ja näin tarjota asiakkailleen parasta mahdollista hoitoa kattavasti.

 

Apila Terveys on työterveys- ja terveyspalveluja tarjoava kotimainen yritys, joka palvelee yrityksiä ja julkisia yhteisöjä sekä yksityisasiakkaita. Apila Terveyden palveluvalikoimaan kuuluvat työterveyspalvelujen lisäksi yleis-, erikoislääkäri- ja fysioterapiapalvelut sekä diagnostiikkapalvelut. Apila Terveys panostaa toiminnan jatkuvaan kehittämiseen ja korkeaan laatuun, jonka merkiksi sille on myönnetty ISO9001:2015 -laatusertifikaatti. Apila Terveys kuuluu vuonna 1928 Lahdessa perustettuun Isku-konserniin.

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa yli 120 hammaslääkäriasemaa 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia. PlusTerveys-konsernin liikevaihto oli 115 miljoonaa euroa vuonna 2018.

Lisätietoja:

Apila Terveys Oy, toimitusjohtaja Riikka Mattila, puh. 044 792 3409
PlusTerveys Hammaslääkärit Oy, liiketoimintajohtaja Petri Hammar, puh. 040 513 8009